Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΦαρμακευτική συσκευασία σωλήνων

Flexo συσκευασία 275/20 τροφίμων σωλήνων εκτύπωσης ABL πτυσσόμενη 0,68 OZ

Flexo συσκευασία 275/20 τροφίμων σωλήνων εκτύπωσης ABL πτυσσόμενη 0,68 OZ

  • Flexo συσκευασία 275/20 τροφίμων σωλήνων εκτύπωσης ABL πτυσσόμενη 0,68 OZ
  • Flexo συσκευασία 275/20 τροφίμων σωλήνων εκτύπωσης ABL πτυσσόμενη 0,68 OZ
  • Flexo συσκευασία 275/20 τροφίμων σωλήνων εκτύπωσης ABL πτυσσόμενη 0,68 OZ
  • Flexo συσκευασία 275/20 τροφίμων σωλήνων εκτύπωσης ABL πτυσσόμενη 0,68 OZ
Flexo συσκευασία 275/20 τροφίμων σωλήνων εκτύπωσης ABL πτυσσόμενη 0,68 OZ
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Sanying
Πιστοποίηση: ISO9001,BV,QS
Αριθμό μοντέλου: φαρμακευτικός σωλήνας
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 50.000 τμχ
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Εσωτερικά τσάντα και χαρτοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 30-35 ημέρες
Όροι πληρωμής: Αμετάκλητο LC στη θέα ή TT εκ των προτέρων
Δυνατότητα προσφοράς: 350000pcs/day
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Διάμετρος: 19 mm Μήκος: 130.2mm
Πάχος: 275 Υλικό: ABL275/20
Εκτύπωση: Εκτύπωση Flexo Χρώμα Ιστού: Άσπρος Ιστός
Χρώμα: 4 χρώματα Τόμος: 0,68 OZ
Ώμος: S13 νήμα Τοπ σφραγίδα: Τοπ σφραγίδα αργιλίου
ΚΑΠ: Κεφαλή κοχλίου
Υψηλό φως:

ιατρικός σωλήνας

,

σωλήνας ιατρικής

 

D19*130.2 πτυσσόμενη φαρμακευτική συσκευασία σωλήνων πάχους χιλ. ABL275/20

 

Συμμετέχουμε όλοι στην παραγωγή των πλαστικών σωλήνων, οι οποίοι χρησιμοποιούνται ευρέως για τη συσκευασία καλλυντικών, φαρμακευτικών ειδών και τροφίμων. Είμαστε ειδικευμένοι στην παραγωγή των σωλήνων με τις διαμέτρους που κυμαίνονται από 12.7mm ως 60mm, την ικανότητα από 3ml ως 500ml, και τη μορφή από στρογγυλό σε ωοειδές επίπεδο.
Καυχώμαστε διάφορους προηγμένες γραμμές παραγωγής και επαγγελματικούς εξοπλισμούς δοκιμής και εξέτασης. Καυχώμαστε επίσης τους ειδικευμένους εργαζομένους, τους σημαντικούς ανθρώπους Ε&Α και το διευθυντικό προσωπικό μας που εξασφαλίζουν την αξιόπιστη ποιότητα και την υψηλή υπηρεσία μας. Έχουμε κερδίσει μια καλή φήμη μεταξύ των πελατών για υψηλό - ποιότητα, ανταγωνιστική τιμή και προηγμένες τεχνικές. 

 

★Trend:

αγορά συσκευασίας:

Ανάγκη για την ευκολία πελατών
Αυξανόμενη απαίτηση από τη βιομηχανία φαρμάκων
Άνοδος σε ζήτηση για την πλαστική συσκευασία
Αυξανόμενο σφαιρικό εμπόριο
Ανάγκη για την ευκολία πελατών.


Βιώσιμα υλικά:
Ισχυρότερη εμπόδιο-προστασία στη σταθερότητα αύξησης μέσω της αλυσίδας εφοδιασμού
Ευκολία με τα στενά εξαρτήματα
Ενισχυμένη αισθητική έκκληση.


Αυξανόμενη απαίτηση για τη συσκευασία σωλήνων από τη βιομηχανία φαρμάκων:

Η γρήγορη αστικοποίηση και η αυξανόμενη συνειδητοποίηση υγείας συμβάλλουν στην αύξηση της βιομηχανίας φαρμάκων. Επίσης, μια αύξηση στο κατά κεφαλήν εισόδημα έχει οδηγήσει σε μια άνοδο στην αγοραστική δύναμη παγκοσμίως. Οι καταναλωτές μετατοπίζονται όλο και περισσότερο από τις παραδοσιακές μεθόδους κατασκευής φαρμάκων σε περισσότερες βασισμένες στην τεχνολογία μονάδες παραγωγής, για τις οποίες οι κατασκευαστές φαρμάκων επενδύουν όλο και περισσότερο στον εξοπλισμό και την τεχνολογία υψηλής τεχνολογίας.

Οι τροποποιήσεις στα κέρδη διαδικασίας παραγωγής και αποδοτικότητας έχουν επιτρέψει στους παραγωγούς φαρμάκων παγκοσμίως για να αυξήσουν τον ανεφοδιασμό και να εξυπηρετήσουν στην απαίτηση για τα inhalants, τα αερολύματα, και τις αλοιφές διατηρώντας τα ποιοτικά πρότυπα.

 

Άνοδος σε ζήτηση για το πλαστικό που συσκευάζει:

Η βιομηχανία φαρμάκων είναι σημαντικός τελικός χρήστης της συσκευασίας σωλήνων, όπου τα φάρμακα συσκευάζονται στην πλαστική συσκευασία. Εκτός από την ύπαρξη σχετικά ανέξοδα, τα πλαστικά είναι ελαφριά, καθιστώντας το πιθανό να μειώσουν τις δαπάνες μεταφορών και να διευκολύνουν τη στιγμιαία διάθεση.

Επιπλέον, η γρήγορη εξέλιξη της καλλυντικής βιομηχανίας απαιτεί την καινοτομία στη συσκευασία, η οποία εφαρμόζεται καλύτερα μέσω της πλαστικής συσκευασίας. Τα πλαστικά μπορούν να φορμαριστούν σε ποικίλα μορφές και μεγέθη για να διευκολύνουν την κατανάλωση, την αποθήκευση, και τη μεταφορά των διαφορετικών προϊόντων προσοχής ομορφιάς. Κατά συνέπεια, αναμένουμε την αύξηση της καλλυντικής βιομηχανίας για να οδηγήσουμε στις αυξανόμενες πωλήσεις των πλαστικών συσκευάζοντας προϊόντων σωλήνων.

 

★Tube λεπτομέρεια:

Flexo συσκευασία 275/20 τροφίμων σωλήνων εκτύπωσης ABL πτυσσόμενη 0,68 OZ 0

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

▶ Οι πελάτες φαρμακευτικού σωλήνα μας είναι σε όλο τον κόσμο: Το Mentholatum, Wuhan Mayinglong, Mebo, κ.λπ. Sanying έχουν φθάσει άνω των 80% των τοποθετημένων σε στρώματα φαρμακευτικών σωλήνων στην Κίνα.

▶ Υπερηφανευόμαστε για την καθιέρωση ένα ασφαλές, πράσινο και φιλικό προς το περιβάλλον σύστημα δομών και παραγωγής προϊόντων. Είμαστε κύριοι πάνω από 100 συνόλων διάφορου εξοπλισμού παραγωγής που είναι οργάνωση σύμφωνα με τα πρότυπα της κκπ, συμπεριλαμβανομένης της καθιέρωσης της ανθισμένης ταινίας. Έχουμε χτίσει εγκαταστάσεις καθαρισμού 100.000-βαθμού που στεγάζουν την εκτύπωση, τη σχισμή, την σακούλα-παραγωγή και την κατασκευή σωλήνων.

Προηγμένος εξοπλισμός παραγωγής και δοκιμής Εξαιρετικά-καθαρίστε paltform για την επιθεώρηση βακτηριδίων, screener contaminator και το αυτόματο δωμάτιο στερεοποίησης. Όλα τα προϊόντα είναι τυπωμένα με το ελεύθερο μελάνι βενζολίου και βουτανόνης για να εξασφαλίσουν την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων.

▶ Έναντι του φαρμακευτικού σωλήνα αργιλίου traditonal, η τοποθετημένη σε στρώματα χρησιμοποιημένη σωλήνας εκτύπωση όφσετ μας εξασφαλίζει ανταγωνιστική και ελκυστική εμφάνιση.

▶ Το ειδικό υλικό (ABL275/20) χρησιμοποιείται για το φαρμακευτικό σωλήνα. Το πάχος 20μ του φύλλου αλουμινίου Aluminmum που χρησιμοποιείται ως εμπόδιο. Αυτοί οι σωλήνες είναι ένα καλό εμπόδιο που δηλητηριάζουν με αέρια, που ανάβουν, υγρασία, και μυρωδιά, και είναι ανθεκτικοί στο πετρέλαιο και τη μόλυνση. Μπορέστε να συγκολληθείτε με θερμότητα.

▶ Διάφορα μεγέθη: dia12.7, 16, 19, 22, 25, 28, 30, 32, 35, 38, 40, 50, 60 χιλ. Και μπορούμε να παρέχουμε πολλά είδη φορμών και καλυμμάτων ώμων.

▶ Η χρήση είναι για την αλοιφή, συμπεριλαμβανομένης της κρέμας beriberi, της κρέμας εγκαυμάτων, της κρέμας hemorrhoids, της αλοιφής ματιών, chiblain vream, κρέμα πόνου, κ.λπ.

Υλικό της φαρμακευτικής συσκευασίας σωλήνων κρέμας PE, Al
Διάμετρος της φαρμακευτικής συσκευασίας σωλήνων κρέμας 12.7mm 60mm
Ικανότητα της φαρμακευτικής συσκευασίας σωλήνων κρέμας Από 2ml σε 500ml
Μορφή της φαρμακευτικής συσκευασίας σωλήνων κρέμας Στρογγυλή, ωοειδής και επίπεδη μορφή
Μήκος σώματος της φαρμακευτικής συσκευασίας σωλήνων κρέμας Ρυθμισμένος μέσα στη σειρά της ικανότητας σωλήνων
Στρώματα της φαρμακευτικής συσκευασίας σωλήνων κρέμας Mono-layer, διπλός-στρώματος και πέντε-στρώματος σωλήνας
Χρώματα της φαρμακευτικής συσκευασίας σωλήνων κρέμας Διαφανής, άσπρος και χρωματισμένος με τη στιλπνή λάκκα και τη λάκκα μεταλλινών
Διακόσμηση της φαρμακευτικής συσκευασίας σωλήνων κρέμας Η εκτύπωση όφσετ έξι-χρώματος, η εκτύπωση, η καυτή σφράγιση και το μαρκάρισμα, gravure εννέα-χρώματος εκτύπωση
Καλύμματα της φαρμακευτικής συσκευασίας σωλήνων κρέμας Οι κεφαλές κοχλίου, κτύπημα-ανώτατα καλύμματα, twist-off, κραγιόν, τοποθέτησαν την κτύπημα-τοπ ΚΑΠ, επίπεδα καλύμματα, εξώθησαν τα καλύμματα, μακριά καλύμματα ακροφυσίων, unmbrell

 

★Welcome σε Sanying:

Flexo συσκευασία 275/20 τροφίμων σωλήνων εκτύπωσης ABL πτυσσόμενη 0,68 OZ 1

Στοιχεία επικοινωνίας
San Ying Packaging(Jiang Su)CO.,LTD (Shanghai SanYing Packaging Material Co.,Ltd.)

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: flong

Τηλ.:: +8613764171617

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Καλύτερα προϊόντα
Άλλα προϊόντα